O le magumagu e a'afia ai Spirng Green Tea Production

O le maualalo o le vevela ma le maualuga o le maualuga o le siosiomaga ma le eseesega o le faatinoga o meafaigaluega gaosi i le vaitau o le tautotogo e aʻafia ai le lelei o le gaosiga o le lauti tautotogo.Ina ia faʻaleleia le tulaga lelei o oloa lauti tautotogo ma faʻamaonia uiga lelei o le lauti lanumeamata, o le ki lea e faʻatautaia ai tulaga faʻapitoa o le salalau, faʻapipiʻi, faʻapipiʻiina ma faʻamago.O lo'o fa'amatalaina i lalo ia tekinolosi masani masani o le gaosiga o lauti lanu meamata.
Fa'aaogāina ose masini fa'amago lauti e pulea e polokalame
1. Magumagu
O le fa'asalalauina o lau lauti fou o le faiga muamua lea o le gaosiga o lauti lanu meamata.O se aafiaga mago lelei e mafai ona faʻaleleia atili le lelei o le faʻapipiʻiina o lauti lanumeamata, ma e mafai ona faʻaleleia atili faʻafitauli lelei e pei o le oona ma le astringency o le supa lauti.
1. Fa'afitauli e ono tula'i mai
(1) E mafiafia laula'au mafolafola, ma e masani ona fa'aogaina le fa'aosoina e fa'amautinoa ai le tutusa o le magumagu o le lauti, lea e mafua ai ona fa'aleagaina fa'ainisinia o lau lau.
(2) O meafaigaluega mago e leai ni mea faʻamafanafana fesoasoani, ma e le mafai ona faʻatonutonuina le faʻagasologa o lanu meamata i se faiga faʻatonu.
(3) I le faagasologa o le faʻasalalauina o lauti lanumeamata, o le vevela numera o meafaigaluega faʻamafanafana fesoasoani e faʻaaogaina e fai ma faʻamatalaga, ma le vevela o lau salalau e le amanaiaina.
(4) O le maualuga o le salalau lanu meamata e masani ona faʻamasinoina i le vaivai ma le lanu o laulaau, e le amanaʻia ai le iai o laʻau.
2. Fofo
(1) I le faagasologa o lesalalau laulaau fou, aloese mai gaioiga faʻaleagaina faʻainisinia e pei o le liliu ma faʻafefiloi.
(2) Fa'apipi'i mea fa'avevela fesoasoani, ma o le vevela o laulaau e le tatau ona sili atu i le 28°C i le taimi o le fa'agaioiga o le ea vevela o le fa'asoloina o lauti lanumeamata.O le tu'ufa'atasiga o fa'agaioiga o le ea vevela fa'atasi ma le fa'asalalauina fa'ata'atia e fa'aaogaina.O le vevela o laulaau i totonu o le ea vevela e le sili atu i le 28 °C, ma o le vevela i le tulaga tumau o le vevela o le ambient.
(3) O le maualuga o le salalau lanu meamata e tatau ona faʻamasinoina e ala i le gau o le vai mai fuga, lau fuga poʻo lau lau, faʻaopoopo i uiga vaaia ma manogi e pei o le lanu ma le manogi.
(4) Fa'aaogā se masini fa'amamago e fa'atonutonu le vevela ma le taimi e fa'asalalau ai le lanu meamata


Taimi meli: Apr-18-2022